Mòdul 2 de Teràpia Estructural EN LÍNIA - 28 i 29 de març

Paises
  • En línea

REPETICIÓ DEL MÒDUL 2 DE TE: Si vols repetir la formació, posa't en contacte amb el formador o envia un correu a info@terapiaestructural.com. Les places per a repetidors són limitades.


ÉS PER A TU SI: Si has estat practicant la Teràpia Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a  aplicar-t'ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t'hi professionalment.

OBJECTIU: Adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: Per a realitzar aquest mòdul és necessari haver cursat el Mòdul 1 de Teràpia Estructural.

CERTIFICACIÓ: Després de la formació rebràs per correu electrònic un certificat d'assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l'EQUIP de Teràpia Estructural al nostre lloc web.

HORARI:  Dimarts i dimecres de 10 a 14 h i de 15:30 a 19 h.

PRÀCTICA INDIVIDUAL: Atenció personalitzada posterior a la formació, dia i hora a concretar amb el formador.

Formació impartida per Jordi Puig
Formació impartida per Jordi Puig

QUÈ NECESSITES: Ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet. Més informació: +34 692 999 421 (Cristina Pons) / info@terapiaestructural.com

IMPORTANT: Com a pràctica, realitzaràs una sessió a distància. Per tant, has de tenir el permís.

MATERIAL QUE OFERIM: T'enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-lo si et cal, però t'agraïm sincerament que no en facis còpies ni el facis arribar a tercers. NO LLEGEIXI EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

IDIOMA: Català.

PREU DEL MÒDUL 2 DE TE: 450 €.

* Ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació, per circumstàncies alienes a la nostra voluntat. En aquest cas, tens l'opció de realitzar-la en una altra data o recuperar l'import íntegre.PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Clica al botó   FORMALITZA LA TEVA INSCRIPCIÓ   i emplena el formulari. Quan acabis, t'apareixerà l'opció de fer la paga i senyal de 67,50 € amb targeta bancària.

⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.

⇒ Un cop confirmada la formació, tens dues opcions per realitzar la resta del pagament:

  • En efectiu: el primer dia de la formació.
  • Per transferència: abans de la formació.

IBAN: ES58 0019 0062 7040 1003 3931
Titular: Llaor i Angruneta, S.L.
Concepte: El teu nom.
Import: 382,50 €

    IMPORTANT: Si una setmana abans de l'inici de la formació no s'ha assolit el mínim d'alumnes necessaris per a realitzar-la, tens l'opció de realitzar-la en una altra data o recuperar l'import íntegre.


    MÉS INFORMACIÓ O DUBTES: